Contact

Klaar voor de toekomst?

Wij komen graag bij u langs!

Dit zeggen onze klanten..

De Cloud oplossing van Bokxing IT is flexibel en schaalbaar. Nieuwe accounts opzetten wordt snel en gemakkelijk voor ons gedaan. Onze medewerkers kunnen werken waar zij willen, en bij vragen kunnen zij zelf contact op nemen met de Servicedesk die de vraag kunnen beantwoorden. Onze productiviteit is zichtbaar gestegen sinds wij werken in de Cloud!
"In de Cloud werken via Bokxing IT betekent voor ons echt een verademing ten opzichte van het aloude on-premise werken. 24/7 uptime. Servicedesk altijd bereikbaar en het maakt niet uit waar ter wereld we inloggen. Onverhoopt geen internet op de zaak? Gewoon elders inloggen! Thuiswerken vanaf nu geen enkel probleem meer. Altijd beveiligd verbinding met onze servers, eigen bureaublad, mail, documenten en bedrijfsapplicaties. Kortom, voor mij als ICT beheerder aardig wat kopzorgen minder. Bokxing IT is een plezierige, open en no-nonsens businesspartner voor ons."
"Wij zijn al jaren tevreden met de service en adviezen van Bokxing IT en recent is onze lokale server oplossing vervangen door de oplossing Werkplekken in de Cloud. Ik moet zeggen dat het boven mijn verwachting vele malen sneller is dan ik had verwacht en we zijn als bedrijf veel flexibeler geworden. Tevens is de overgang vlekkeloos verlopen en loggen we nu op elke willekeurige locaties in en werken we direct in onze eigen vertrouwde omgeving. Super!"
Schuiven naar boven