Aanbod

Uw vertrouwde werkplek in de cloud.

CLOUD DESKTOP

Onze online desktop-omgeving maakt medewerkers productiever en flexibeler. Al uw bedrijfsapplicaties, en data altijd binnen handbereik. 

In het kort..

Met de Cloud Desktop van Bokxing IT wordt uw IT-omgeving in de cloud geplaatst. Onze cloudomgeving wordt voor u op maat gemaakt en compleet onderhouden door Bokxing IT.

U deelt geen faciliteiten met andere organisaties, uw data en werkomgeving staan compleet gescheiden van die van andere klanten.

U heeft alleen nog maar een internetverbinding en een apparaat (pc, notebook, thin client, tablet) nodig om verbinding te maken met uw eigen cloud desktop. Op deze desktop zijn alle applicaties voorhanden die u nodig heeft. U hoeft dus niet meer te investeren in aanschaf, beheer en support van lokale PC’s.

€80 per gebruiker per maand

Een vaste prijs per maand.

Wij zorgen voor uw volledige IT-omgeving voor een vaste prijs per maand per werkplek.

Voor u als ondernemer is het fijn om een duidelijk kostenoverzicht van de volledige IT-omgeving te hebben, houden wij de kosten overzichtelijk. 

Een helder aanbod zonder verrassingen achteraf!

Dit krijgt u standaard bij een Bokxing IT Cloud werkplek.

Omdat wij weten hoe belangrijk het voor u is dat u beschikt over uw vertrouwde programmatuur, zorgen wij ervoor dat uw bestaande dienstenpakket in onze Cloud beschikbaar komt.

Alle standaard Office programma’s inclusief een mailbox.

Onze digitale werkplek is voorzien antivirus maatregelen, en ook de toegang is beveiligd. Desgewenst kunnen we uw werkplek ook van tweetraps authenticatie voorzien.

Per gebruiker een persoonlijke schijf en gedeelde opslag die u kunt delen met uw medewerkers.

De programma’s waar u mee werkt maken wij beschikbaar in uw online werkplek. U bent niet gebonden aan een beperkende selectie van programma’s.

Telefonische support door een kundige Service Desk.

Geen gedeelde omgeving, uw eigen op maat gemaakte omgeving!

Wij zorgen ervoor dat uw omgeving bijgewerkt wordt en al het onderhoud is inbegrepen. Ook voor uw eigen maatwerkapplicaties!

Uw digitale omgeving wordt elke nacht geback-upt.

Uw omgeving wordt 24/7 door ons gemonitord.

U kunt lokale printers gebruiken in uw digitale werkplek.

U krijgt een platform om online bestanden met derden te delen.

Uw bestanden zijn veilig opgeslagen in een compliant datacenter in Nederland.

Optionele Diensten

Uw telefooncentrale in de Cloud inclusief koppelingsmogelijkheden met uw bedrijfssoftware.

Vanaf uw werkstation scannen naar de digitale werkplek.

Uw werkplek wordt beveiligd met twee-factor-authenticatie. Zo voegt u een extra beveiligings-laag toe voor het inloggen.

Deze functionaliteit werkt op uw smartphone zonder het invoeren van codes.

Wij kunnen u (kleine) thinclients leveren waarmee verbinding kan worden gemaakt naar de digitale werkplek. Uiteraard nemen wij ook het beheer voor onze rekening.

Ook andere Desktops kunnen wij op dezelfde manier beheren.

Wij kunnen uw websites hosten tegen een eerlijk tarief.

Bokxing levert betrouwbare WIFI oplossingen waarmee u de flexibiliteit van uw omgeving verbetert.

Dit zeggen onze klanten..

"Wij zijn al jaren tevreden met de service en adviezen van Bokxing IT en recent is onze lokale server oplossing vervangen door de oplossing Werkplekken in de Cloud. Ik moet zeggen dat het boven mijn verwachting vele malen sneller is dan ik had verwacht en we zijn als bedrijf veel flexibeler geworden. Tevens is de overgang vlekkeloos verlopen en loggen we nu op elke willekeurige locaties in en werken we direct in onze eigen vertrouwde omgeving. Super!"
"In de Cloud werken via Bokxing IT betekent voor ons echt een verademing ten opzichte van het aloude on-premise werken. 24/7 uptime. Servicedesk altijd bereikbaar en het maakt niet uit waar ter wereld we inloggen. Onverhoopt geen internet op de zaak? Gewoon elders inloggen! Thuiswerken vanaf nu geen enkel probleem meer. Altijd beveiligd verbinding met onze servers, eigen bureaublad, mail, documenten en bedrijfsapplicaties. Kortom, voor mij als ICT beheerder aardig wat kopzorgen minder. Bokxing IT is een plezierige, open en no-nonsens businesspartner voor ons."
De Cloud oplossing van Bokxing IT is flexibel en schaalbaar. Nieuwe accounts opzetten wordt snel en gemakkelijk voor ons gedaan. Onze medewerkers kunnen werken waar zij willen, en bij vragen kunnen zij zelf contact op nemen met de Servicedesk die de vraag kunnen beantwoorden. Onze productiviteit is zichtbaar gestegen sinds wij werken in de Cloud!
Schuiven naar boven